Angyalfű Gyógynövénypatika

Kosár tartalma: 0 termék, összesen 0 Ft.

MUTASD A KOSARAM! | IRÁNY A PÉNZTÁR!
Elérhetőségeink:
Tel.: +36 70 619 00 89
Email: info @ naturplaza.hu
ITT VAGY MOST: Címlap Webáruház Anyagcsere, Emésztés Dr Hummel Mikrorostos gél zöldtea kivonattal


Dr Hummel Mikrorostos gél zöldtea kivonattal
(984 szavazat)További termékek ettől a gyártótól: -Alapértelmezett-
Dr Hummel Mikrorostos gél zöldtea kivonattal
Tekintse meg a nagy képet
Szállítási határidő:

3-5d.gif

EAN: 8880000000465

Dr Hummel Mikrorostos gél zöldtea kivonattal

Kiszerelés / Egységár (500ml / üveg):
4318 Ft
( Áraink az Áfát tartalmazzák! )


Cellulóztermelő ecetsav baktérium fermentációs terméke. A fermentáció során a baktérium nagy víztartalmú gélt készít. Minél magasabb a gél víztartalma, annál jobb az adszorpciós képessége. Ezt a tulajdonságot használjuk ki: jobb ásványi só- és vitaminfels
+
-

Ha a terméket MOST megrendeled várhatóan ezen a napon már át is veheted: 2017-11-28 kedd vagy legkésőbb: 2017-11-29 szerda.

A Hummel Mikrorostos gél zöldtea kivonattal termékben - a világon talán egyedülálló módon - 14-féle probiotikumot találunk. S nem csak probiotikumokat, hanem úgynevezett prebiotikumokat is. És ekkor, még mindig csak a gél egy részéről beszéltünk, a mikrorostokról még szó sem esett. Biológiailag aktív, emésztő enzimeket, mikroorganizmusokat és szervezetbarát mikroflórát tartalmaz, amely a hiányos bélnyálkahártyát hivatott pótolni. Ez azért fontos, mert a mai, vegyszereket tartalmazó táplálkozás közepette, alig találhatók olyanok, akiknek teljesen ép a bélflórája és a bélnyálkahártyája.

A Hummel gél előnyei:
o Tisztítja a bélcsatornát
o Növeli a telítettséget, amellett kicsi a kalóriája
o Javítja a hidratációt, látszatra fiatalít
o Javítja a vitamin-, nyomelem- és ásványi sók felszívódását
o Puhítja a székletet a víztartalom növelésével

Miért tisztítanak jobban a mikrorostok a növényi rostoknál?
A mikrorostok akár ezerszer vékonyabbak a növényi rostoknál, ezért összfelületük sokkal nagyobb a növényi rostokénál, a kisebb tömegű molekulákat is hatékonyan megköti. Olyan a különbség, mint például a hajunk és egy bokor ágai között. Ezek a mikroszálacskák is cellulóz molekulákból állnak, a növényi rostokhoz hasonlóan, csak vékonyabbak.
Immunrendszerünk fő székhelye a belekben van, ugyanis szervezetünk ezen az óriási felületen érintkezik a legtöbb külvilágból származó ellenséggel is. A bélnyálkahártya egyik legfontosabb feladata az érintkező felületeinek tisztán tartása. Ha ezek valahol hiányosak, onnan fokozottabb támadás érhet bennünket.
Készült: víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, kombucha sűrítmény, fekete és zöldtea kivonat, multifruit emulzió: narancs, citrom, ananász, kékszőlő, sárgabarack, nektarin, tangerin, mandarin, maracuja, guave vitaminkeverék, kékszőlőhéj, probiotikum (élőflóra).
Ajánlott fogyasztása: Felnőtteknek napi 3x1 evőkanálnyi (30 g) étkezés közben. Gyermekeknek 5 éves korig 3x1 mokkáskanállal (5 g), 14 éves korig 3 teáskanállal (10 g) étkezések közben.
Mellékhatás: probiotikum érzékenység esetén rövid idejű hasmenés jelentkezhet. Egyes esetekben pedig testsúlycsökkenés észlelhető (a vastagbelek lerakódásainak kiürítése következtében)

A gél alapegyenlete:
Hummel mikrorostos gél = +felszívódás + bélcsatorna tisztítás + jó széklet
A Hummel mikrorostos gél működésének biofizikája: a gél nagy adszorpciós képessége révén köti meg a molekulákat. A kötés relatíve gyenge, ezt a típusú kötést fizikai adszorpciónak nevezik. A gél felszínén vannak a megkötött molekulák és a felszín közelében a kötésből éppen elengedett molekulák, melyeknek sebessége még nulla közeli, de mindenképpen kisebb az átlagosnál. A felszívódási problémák legtöbb esetben abból származnak, hogy a bélbolyhok közvetlen közelében nincs nyálka, ami csapdába ejtené a felszívandó molekulákat, amelyek a nyálka-csapda nélkül nagy sebességűek és a bélbolyhok nehezen tudják ,,elkapni" őket. Különösen érvényes ez a kisebb molekulákra: az ásványi sókra, nyomelemekre és vitaminokra. Képzeljük el, hogy egy röpködő legyet akarunk elkapni. Csak akkor van esélyünk rá, ha leszállt és nulla a sebessége, és a felszállás első pillanatában ott van a kezünk. A gél hasonlóan működik mintegy beszáradt, de még éppen működő légyfogó, a felszívásra váró molekulák szempontjából. (Csak rövid időre fogja meg a legyet, utána elengedi.) A csatornatisztításnál, pedig a szervezetünkből eltávolítandó molekulákat köti magához a ,,légyfogónk" és velük együtt távozik is.

Méregtelenít-e a Hummel mikrorostos gél?

Abban az értelemben igen, hogy segít eltávolítani a bélcsatornából a szervezet számára felesleges anyagokat. Hasonlóan tisztítja a bélcsatornát a gél, mint a mikroszálas kendő a konyhai felületeket. Vizet visz a felületre, ami nélkül nincs tisztítás, és a nagy abszorpciós képességével, magához köti a vízzel felpuhított szennyeződést. (A ,,méregtelenítés" szót a természetgyógyászatban túl általánosan használják. Ha nem ismerik egy termék pontos hatását, gyakran rásütik, hogy méregtelenít, a fogalom pontos tisztázása nélkül. E nélkül viszont a terméket az áltudományosság gyanúja lengi körül.)


Csomagolás: 500 ml műanyag flakon
Tárolás: Száraz hűvös helyen 5°C-20°C között, napfénytől védve tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk .
Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

ELÉRHETŐSÉGEK ÉS NYITVATARTÁS

Angyalfű Gyógynövénypatika és Biobolt
7700 Mohács Szabadság u. 13 ( A Duna Áruházzal szemben ) Tel: (+3670) 619 00 89 Email: info @ naturplaza.hu

Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00 Sz: 8.00-12.00 V:Zárva

Legfrissebb bejegyzések

Férfiakról nemcsak férfiaknak
A nemzőképtelenséget és a közösülési képtelenséget egyaránt impotenciának...
Miért kopaszodunk meg?

A hajhullás önmagában nem probléma, sőt a haj cserélődésének természetes életciklusából adódik.