Angyalfű Gyógynövénypatika

Kosár tartalma: 0 termék, összesen 0 Ft.

MUTASD A KOSARAM! | IRÁNY A PÉNZTÁR!
Elérhetőségeink:
Tel.: +36 70 619 00 89
Email: info @ naturplaza.hu
ITT VAGY MOST: Címlap Webáruház Szellemi Frisseség Memolife memória javító kapszula 60x ( Megszűnt! )


Memolife memória javító kapszula 60x ( Megszűnt! )
(984 szavazat)További termékek ettől a gyártótól: -Alapértelmezett-
Memolife memória javító kapszula 60x ( Megszűnt! )
Tekintse meg a nagy képet
Szállítási határidő:

3-5d.gif

EAN: 5994012300027

Memolife memória javító kapszula 60x ( Megszűnt! )

Kiszerelés / Egységár (24 db / doboz):
1676 Ft
( Áraink az Áfát tartalmazzák! )


Életünk minőségét a tanulás, a gondolkodás, a beszéd, az emlékezés képessége határozza meg, melyek fejlesztése a fokozódó társadalmi elvárások következtében minden korosztály számára elengedhetetlenül fontos.
+
-

Ha a terméket MOST megrendeled várhatóan ezen a napon már át is veheted: 2017-11-24 péntek vagy legkésőbb: 2017-11-25 szombat.

Életünk minőségét a tanulás, a gondolkodás, a beszéd, az emlékezés képessége határozza meg, melyek fejlesztése a fokozódó társadalmi elvárások következtében minden korosztály számára elengedhetetlenül fontos. A legújabb kutatási eredmények igazolták, hogy a megfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. A MEMOlife kapszula tartalmazza az agy számára létfontosságú anyagokat: így természetes forrásból származó esszenciális zsírsavakat, lecitin formájában foszfolipid származékokat és béta-karotint. Ezen hatóanyagok biztosítják az agysejtek fokozott poliénsav igényét és energiaszükségletét, így javítják az agyi funkciókat, s ezáltal növelik az agy teljesítőképességét, fokozzák a tanulási és koncentráló képességet, serkentik a memóriát.

A kapszula hatását irodalmi adatok igazolják.

A MEMOIife KOMPONENSEI ÉS AZOK ÉLETTANI HATÁSAI

A MEMOlife természetes forrásból származó esszenciális zsírsavakat - gamma-linolénsav, eikozapentaénsav és dokozahexaénsav -, foszfolipid származékokat - foszfatidilkolin - foszfatidilinositol - és béta karotint tartalmaz, amelyeknek a memóriára, a szellemi fáradtságra, kimerültségre való hatását már tudományosan bizonyították.

ÖSSZETÉTEL

200 mg Standardizált összetételű tengeri halolaj (18% EPA, 12% DHA tartalom), 100 mg Oleum Boragi (20% GLA tartalom), 100 mg Szója Lecitin, 5 mg b-carotinum kapszulánként.

OMEGA-3 ZSÍRSAVAK SZEREPE

(A halolaj, mint omega-3 zsírsav-forrás)
Az utóbbi évek kutatásai derítették ki, hogy az idegsejtek öregedési folyamataiban a sejtmembránok fluiditása csökken. A felismerés egybevág azon öregedési elméletekkel, melyek a folyamatot az O2 szabadgyökök felszaporodásával a lipidperoxidáció és a membrándestrukció fokozódásával jellemzik. Jelen tudásunk abban áll, hogy az idegsejt membránban megnő a telített lipidek aránya a telítetlen lipidek arányához képest. Az idegsejt membrán megváltozása maga után vonja az idegsejt funkcionális zavarait. Politelitetlen omega-3 zsírsavak - mint az EPA és a DHA -adagolásakor a zsírsavak incorporálódnak az idegsejt membránban és megnövelik annak fluiditását. Állatkísérletekben bizonyították, hogy az agy poliénsav (PUFA) igénye igen nagy. Különösen vonatkozik ez a fejlődésben lévő idegrendszer, agy esetére. Crawford és munkatársai humán kísérletekben a fejlődés korai stádiumában magzatokon és újszülötteken vizsgálták a PUFA igényt, valamint az agy növekedésének, fejfödésének viszonyát. Megállapították, hogy a szellemi elmaradottság és a nem megfelelő PUFA ellátottság között szoros összefüggés van.

A GAMMA-LINOLÉNSAV SZEREPE

(A borago olaj, mint GLA forrás)
A gamma-linolénsav (GLA) az omega-3 zsírsavakhoz hasonlóan incorporálódik a membránba. A PGE1 prosztagladin származék prekurzora. Ismeretes, hogy a PGE1 hiánya a dopaminerg rendszer aktivitásának kóros fokozódása a memória csökkenéséhez vezet. Horrobin és munkatársai placebo kontrollos humán kísérletekben vizsgálták a GLA hatást a különböző memóriavesztéses állapotokon. A kísérletek eredményeként megállapítható, hogy mind az alkohol által előidézett, mind a skizophrénia okozta memóriadeficit esetében szignifikáns javulás kővetkezett be. A szerzők megállapították, hogy a GLA potenciális supplementum lehet különböző dementiás állapotokban, ill. Alzheimer-kórban.

FOSZFOLIPID SZÁRMAZÉKOK SZEREPE

(A lecitin, mint foszfolipid forrás)
A lecitin formában alkalmazott foszfolipid, mely foszfatidilkolint (PC) és kisebb mennyiségben foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, egyben a foszfor forrásául is szolgál. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják annak felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét is. Az agyműködés fenntartását legnagyobb mértékben az anoxia veszélyezteti. Jellemző, hogy az emberi szervezetben az agy oxigén fogyasztása az egész szervezet 20-25%-a, noha az agy az egész test tömegének csak 2-3%-a. Ebből adódóan igen nagy a foszforigénye, hiszen a glükóz elégetéséből származó energiát elsősorban foszfokreatin formájában képes tárolni.

FOSZFATIDILKOLIN (PC)

Mai tudásunk szerint a dementiában és az Alzheimer-kórban észlelhető kognitív zavaroknak a kolinerg rendszer hibás működése az oka. A foszfatidilkolin, mint kolin forrás alapvető fontosságú az idegsejtek működése szempontjából, ezért pótlása igen fontos.

FOSZFATIDILINOSITOL (PI)

Inositol forrás mely az ingerület-átvitel fontos messangere.

BÉTA KAROTIN SZEREPE

A béta-karotin nagyhatású természetes antioxidáns, védi az agyat és késlelteti az agysejtek öregedési folyamatát.

A MEMOlife KAPSZULA ELÖNYÖS HATÁSAI

* Magas poliénsav tartalma révén javítja a sejtmembrán fluiditását, az agyi funkciókat
* Biztosítja az agysejtek fejlődési szakaszában a fokozott poliénsav igényt
* Jótékonyan befolyásolja a memóriavesztéses, memória deficites állapotokat
* Javítja a MEMÓRIA QUOTIENS-t
* Stabilizálja az agyi energetikai folyamatokat


Megjelenési forma: Fedett rozsdabarna színű, jellemző szagú, olajos szuszpenzióval töltött, lágyzselatin kapszula.

JAVALLATOK

* Felnőtt és idős emberek memóriájának és koncentrációs képességének serkentésére, ill. szellemi frissességének megőrzésére.
* Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére.
* Dementia valamilyen formájában, vagy Alzheimer betegségben szenvedők gyógyszeres kezelésének kiegészítésére.


ADAGOLÁS

Memória és a koncentrálási készség fenntartására:
Naponta reggel 2 kapszula, bő folyadékkal bevéve.

Memóriaromlás esetén, emlékezési zavarokban és különböző dementia formákban:
Naponta 2 X 2 kapszula reggel és este bő folyadékkal bevéve.

Ellenjavallatok:
A készítménynek nincs kontraindikációja
Mellékhatás:
Az alkalmazott adagolásban nem ismeretes
Tárolás:
Szobahőmérsékleten, hőtől, fénytől, nedvességtől távol tartandó
Felhasználható:
A gyártást követő 2 évig.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

ELÉRHETŐSÉGEK ÉS NYITVATARTÁS

Angyalfű Gyógynövénypatika és Biobolt
7700 Mohács Szabadság u. 13 ( A Duna Áruházzal szemben ) Tel: (+3670) 619 00 89 Email: info @ naturplaza.hu

Nyitvatartás: H-P: 8.00-17.00 Sz: 8.00-12.00 V:Zárva

Legfrissebb bejegyzések

Férfiakról nemcsak férfiaknak
A nemzőképtelenséget és a közösülési képtelenséget egyaránt impotenciának...
Miért kopaszodunk meg?

A hajhullás önmagában nem probléma, sőt a haj cserélődésének természetes életciklusából adódik.